Viziune si misiune

?coala noastra isi propune sa abiliteze elevii pe parcursul celor 4 ani de studiu cu acele instrumente (minim de cultura generala, deprinderi, capacitati, abilitati practice, valori intelectuale, morale si estetice) care sa le confere posibilitatea integrarii socio – scolare si ulterior profesionale de succes.

Scoala urmareste ca fiecare absolvent sa devina ”omul potrivit la locul potrivit”. Pentru aceasta, fiecare elev va fi sprijinit sa-si cunoasca si sa-si dezvolte potentialul si aptitudinile in functie atat de interesele si motivatiile sale cat si de cerintele societatii.

Totodata, scoala noastra prin profesorii sai, asigura atingerea celor mai inalte standard scolare.

Vom cauta sa satisfacem nevoia fiecarui elev de a se simti competent in a detine si utiliza informatia, deschis spre schimbare si spre intelegerea si respectarea valorilor socio – culturale ale unei societati democratice.

O institutie de invatamant este o scoala democratica unde diversitatea este vazuta ca o realitate. Ea incearca sa realizeze respectul reciproc intre membri implicati si modurile lor diferite de experienta si viata. Scoala cere ca toti sa lucreze impreuna in mod creativ.

Scoala se adreseaza individualitatilor, dar ofera in acelasi timp solutiile colaborarii si cooperararii prin si pentru invatare.

MISIUNE